Konferenslokaler

Konferenslokaler hos Funktionsrätt Västerbotten

Bild på bokningar av konferensrum.

Funktionsrätt Västerbotten har två konferensrum, Linnean och Violen, vilka har uppdaterats med ny teknik under 2017. Funktionsmässigt innebär detta att de har utrustats med bättre stöd för digitala mediakällor och bärbara enheter, samt att det nu finns möjlighet att erbjuda fjärrkonferenser i båda lokalerna.

Linnean är ett större konferensrum med utrymme för ca 50 personer, medan Violen är mindre och lämpat för ca 20 personer. Lokalbokningar görs på telefonnr 090-70 66 00 och kostnaden är från 100 kr per timme för Violen och 140 kr per timme för Linnean.

Inga händelser hittades
Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten