Förtidsrösta på Storgatan 76

Vid två tillfällen kommer du att kunna förtidsrösta i HSOs lokaler på Storgatan 76 i Umeå. 

Förtidsröstningen sker i lokalen Linnéan. Den hittar du via ingången Storgatan/Häradshövdingegatan. Om du inte har med dig ditt röstkort, går det bra att ordna på plats. 

Tid:

Onsdag 27 augusti, klockan 15.00 - 19.00.
Onsdag 3 september, klockan 15.00 - 19.00. 

Om du har några frågor kontakta valnämndens kansli:

Tordleif Hansson
Telefon: 090 - 16 12 49

Britt-Mari Häggström
Telefon: 090 - 16 12  35 

Välkomna!

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten