Funktionsrätt Västerbotten flyttar till Mariehems centrum i Umeå

Här är Funktionsrätt Västerbottens nya kanslilokaler på Mariehems centrum

Efter mer än 25 år lämnar nu Funktionsrätt Västerbotten sin gamla adress på Storgatan 76 i Umeå för nya kanslilokaler på Mariehems centrum. Den 22 mars slår vi igen portarna för spontanbesök och slår upp portarna till vårt nya kansli på Mariehemsvägen 7 N den 23 april.

Under denna tidsperiod på cirka en månad kommer det inte finnas möjlighet till spontanbesök eller att boka konferenslokaler hos oss. Konferenslokalerna på Storgatan kommer under denna period användas som förråd för flyttlådor och i det nya kansliet behöver vi tid att installera teknik, montera möbler, etcetera.


Om din förening använder sig av Funktionsrätt Västerbottens ekonomi- och löneservice är du välkommen som vanligt. Vi kommer ha fungerande kontor och genomföra denna service som vanligt under hela perioden med undantag för veckan vi flyttar kansliet. Flytten av kansliet sker den 1-5 april 2019, då får inte föreningar eller personal vara i de nya lokalerna.


Glöm inte att adressändra via Skatteverket om din förenings post går till kansliet. Ni ska adressera i er förenings namn, inte Funktionsrätt. Vår nya adress är Mariehemsvägen 7N, 90654 Umeå.
Vi önskar att ni föreningar och personer inom föreningarna som har nycklar till vårt nuvarande kansli på Storgatan 76 i Umeå lämnar in dem senast den 22 mars till Kansliet. Det är Lena i receptionen som tar emot dem.

En smygtitt på arbetet när lokalerna tar form.

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten