Ny kommunikatör anställd

 

 

Hej!
Jag heter Camilla Björnehall och är sedan 1 september 2016 kommunikatör här på HSO Västerbotten.
Efter avslutad journalistutbildning, vid Ädelfors folkhögskola år 2002, har jag mestadels arbetat inom funktionshinderrörelsen som informatör och med olika projekt som handlat om att hjälpa unga personer med funktionsnedsättning, att få mod och kraft att hitta, få och behålla arbete. Detta kombinerat med erfarenheten att själv leva med en funktionsnedsättning, mitt ideella engagemang i Neuroförbundet och att vara samordnare i HSO Västerbottens Nätverk unga vuxna gör att jag med lätthet rör mig i funktionshinderpolitikens terminologi och kan beskriva hur beslut som tas inom området påverkar vardagen för personer med funktionsnedsättning.


Jag är en kontaktskapande person som tycker om att hitta nya vägar, full av idéer och planer och tänker gärna i projektform om jag vill uppnå något: Det här är målet - Vad behöver jag göra för att komma dit?. Jag är duktig på att lagra idéer och plocka fram dem när rätt förutsättningar ges. Det som driver mig är ordens kraft och möjlighet att förändra. En mening kan förändra livet, ja till och med världen.  
Jag ser framemot att tillsammans med er i föreningarna sätta strålkastarljuset på de frågor som behöver lyftas för att förbättra vardagen och samhället för alla medborgare.
Vill ni komma i kontakt med mig klicka på länken så hittar ni mina uppgifter, Camilla Björnehall  
Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten