Ursäkta röran!

Under mars och april arbetar HSO Västerbotten med att installera ny teknik i konferenslokalerna Violen och Linnean. Detta innebär viss oreda i lokalerna under installationsperioden. Vi ber om ursäkt för om det försvårar er möjlighet att bedriva möten under den här tiden.

Syftet med projektet är att modernisera den tekniska utrustningen så att våra möten fungerar med den teknik som dagens datorer, läsplattor och telefoner behöver. Med den nya tekniken kan vi hålla föreläsningar och seminarier av högre kvalité både bild och ljudmässigt. Vi kommer även skapa möjlighet för videokonferenser. När installationen är klar kommer ni att möta enklare tekniska funktioner.

Har ni frågor eller funderingar kring projektet ta kontakt med:

Martin Vikgren - Allmänna frågor
Mejl: Martin Vikgren
Mobil: 073-056 42 88 

Robert Alperud - tekniska frågor
Mejl: Robert Alperud

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten