Elöverkänsligas förening i Västerbottens län

Elöverkänsligas logga

Elöverkänslighet definieras idag som besvär och ohälsa som drabbar vissa individer i närheten av eller vid användning av elektrisk utrustning. De mest framträdande symtomen är hudbesvär och kognitiva problem.

Elöverkänsligas förening företräder personer som är elöverkänsliga eller deras närstående och har bland annat till uppgift att ge stöd och råd, sprida information och kunskap om elöverkänslighet och verka för ett tillgängligt samhälle för sina medlemmar. 

Om du vill läsa mer om elöverkänslighet eller bli medlem i föreningen, gå in på hemsidan: http://eloverkanslig.org. För att bli medlem klickar du dig vidare via länken Bli medlem och fyller i ett formulär med dina uppgifter samt den önskade länstillhörigheten.

Kontaktuppgifter:

Tommy Nordbrandt, Ordförande
Telefon: 090-19 82 82
E-post: tommy.nordbrandt@teliasonera.com

 


Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten