Psoriasisförbundet i Västerbottens län

Psoriasis är en av våra vanligaste folksjukdomar och är en ärftlig kronisk sjukdom som kan drabba både hud och leder.

Psoriasisförbundet är en intresseorganisation för människor med psoriasis och psoriasisartrit samt personer som stödjer föreningens syften. Föreningens övergripande mål är att människor med psoriasis och psoriasisartrit ska kunna leva ett bra liv. För att uppnå detta arbetar man bland annat med informationsspridning och opinionsarbete. 

Om du vill läsa mer om Psoriasisförbundet Västerbottens län besök hemsidan: http://www.psoriasisforbundet.se/vasterbotten.

För att bli medlem klickar du sedan på länkarna Medlem, Bli medlem direkt och fyller slutligen i formuläret med dina uppgifter. 

Psoriasisföreningens loggaKontaktuppgifter:

Ordförande Lotten Lönnberg070- 299 45 38
Mailadress: lotten.lonnberg@gmail.com

 


 

 

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten