Tandvårdsskadeförbundet i Västerbottens län

Många blir sjuka och upplever besvär på grund av sina tandfyllningar. Framförallt gäller det amalgam som till hälften består av kvicksilver, men även andra metaller och plaster kan orsaka biverkningar. Symtomen finns ibland i munnen, men det är vanligare att känna värk, trötthet eller koncentrationssvårigheter. 

Tandvårdsskadeförbundet företräder personer som har blivit sjuka av sina olika tandfyllningar. Föreningen sprider information, ger stöd till medlemmar och arbetar för så riskfria tandvårdsmaterial som möjligt.

Om du vill läsa mer om Tandvårdsskadeförbundet besök riksförbundets hemsida: http://www.tf.nu/.

Tandvårdsskadeföreningens loggaKontaktuppgifter

Assar Fager, Ordförande
Telefon: 070-607 67 04

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten