Anmälan till HELA RESAN 18 oktober 2017

Tid 2017-10-18 klockan 09:30 - 16:00
Plats Scandic Skellefteå, Kanalgatan 75, 931 78 Skellefteå
Ansvarig Planering Region Nord, Samhällsplanering

Det är nu dags att anmäla sig till Hela resan-konferensen den 18 oktober!  

Dagen kommer att starta med kaffe klockan 09:30 och klockan 10:00 drar programmet igång med spännande föreläsningar. Tipsa gärna era kollegor om konferensen eftersom den är ett bra tillfälle att tillsammans tackla de utmaningar som finns i att kunna tillgodose en bra tillgänglighet för alla i regionen.Sista anmälningsdag är 17 september.

Till anmälan  

Har ni några frågor är det bara att höra av er till mig!   

Med vänliga hälsningar
Louise HäggströmPraktikant på Planering Region Nord, SamhällsplaneringTrafikverket 
Tel:  072 – 14 28 756 

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten