Debatt med riksdagspartierna inför valet 2018.

Tid 2018-05-28 klockan 18:30 - 21:00
Plats Väven, Caf'e Fika
Ansvarig Martin Vikgren

Debatt med Riksdagspartier

Funktionsrätt Västerbotten vill bjuda in  till funktionshinder- och patientrörelsens debatt i Västerbotten. 
 

Ämnena för diskussion kommer i första hand fokusera på riksnivå och inte regional eller kommunal nivå.

Samtliga ämnen för debatten kommer ha ett fokus på de frågor som direkt berör de människor som skapar och bildar Funktionsrätt Västerbotten.
 
En mer detaljerad inbjudan med ämnen för debatten, dagordning, moderator, anmälan av åhörare.kommer att läggas ut på hemsidan fyra veckor innan debatten.

 

Varmt välkomna!

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten