Inbjudan till utbildningsdag om förvärvad hjärnskada

Tid 2018-05-23 klockan 08:30 - 16:30
Plats Folkets Hus Vasaplan Skolgatan 59 i Umeå (lokal Pettersson Berger)
Ansvarig Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft

Tema: Konsekvenser vid förvärvad hjärnskada.
Plats: Folkets Hus Vasaplan Skolgatan 59 i Umeå(lokal Pettersson Berger).
Tid: Onsdagen den 23 maj 9.00 – 16.30 (registrering från 8.30).

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller kring någon medförvärvad hjärnskada: personlig assistent, biståndsbedömare, personali gruppboenden eller annan vård och omsorg, skolpersonal, anhörigkonsulenter,politiker och beslutsfattare, brukarorganisationer, personer med egenskada, närstående och andra intresserade.
Utbildningen ger en insikt i de medicinska orsakerna till den problematikmånga får efter en förvärvad hjärnskada, lagstiftningen som styr personligassistans och andra LSS-insatser samt en inblick i hur det är att leva medförvärvad hjärnskada.

Program och tider hittar du till höger under reletared information

ANMÄLAN Vi behöver din anmälan senast den 16 maj 2018.Maila till per-erik@hjarnkraft.se
eller posta till Hjärnskadeförbundet,Hjärnkraft, Per-Erik Nilsson, Videslund, Vidhem, 365 91 Lessebo.

Relaterad information

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten