Informationskafé Psykisk ohälsa

Tid 2020-02-27 klockan 13:00 - 15:00
Plats Funktionsrätt, Mariehemsvägen 7 N
Ansvarig Utbildningsgruppen, Funktionsrätt Västerbotten

Återkommande informationskafé med gäster som på ett eller annat sätt lyfter upp funktionshinderfrågor. Kaféet är öppet för alla och är ett forum för samtal och dialog. Du behöver inte anmäla dig.

Dagens gäst är Torbjörn Olofsson från Hjärnkoll Västerbotten

Relaterad information

Program Informationskafé vårterminen 2020 (Öppnas upp i nytt fönster)

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten