Välkomstmässa för nya studenter på Umeå universitet

Tid 2019-09-05 klockan 10:00 - 15:00
Plats Universum-huset, Umeå universitet
Ansvarig Umeå universitet

Funktionsrätt Västerbotten och Funktionsrätt Umeå kommer som tidigare år att ha en gemensam monter.
I montern kommer du bland annat att träffa Personer som sitter i Funktionsrätt Umeås styrelse och Funktionsrätt Västerbottens kommunikatör, Camilla Björnehall.

Vi berättar om Nätverk unga vuxna och deras podd Funkisliv utan filter. Om spirande samarbeten och vårt dagliga påverkansarbete. Vi bjuder också på frågesport. Framförallt ser vi framemot att få prata med dig.
Varmt välkommen till vår monter!

Du hittar oss i Universum-huset på övre plan.
Klicka på den här länken så kan du läsa mer om Välkomstmässan www.umu.se/kalender/valkomstmassa-2019_7901486/

 

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten