Årsmöte 2020

Tid 2020-05-16 klockan 10:00 - 15:00
Plats Lycksele på Ansia konferens
Ansvarig Martin Vikgren

Funktionsrätt Västerbottens styrelse har beslutat att genomföra årsmötet den 16 maj via videokonferens och telefonkonferens.

Det innebär att Peder Westerberg, vår ordförande, kommer vara ordförande vid mötet och att 
vår Kanslichef, Martin Vikgren, driver konferensen från kansliet i Umeå där vi har den tekniska utrusningen för att genomföra ett bra möte men att ni föreningar, genom era ombud, deltar på distans.
Det program vi kommer använda heter Zoom.

Årsmötet kommer att vara mellan klockan 13.00-15.00.12.30 skickar Martin ut en inbjudan till mötet via epost till alla anmälda.  I den eposten finns en länk högst upp som deltagaren klickar/trycker med fingret på för att delta i mötet. Beroende på om du som deltar använder mobiltelefon, dator eller surfplatta ser det lite olika ut.
Mellan klockan 10.00-12.00 samma dag har du som vill möjlighet att vara med på ett test-möte  
där du kan koppla upp dig och testa innan så att allt fungerar. Inbjudan till test- och utbildningsmötet skickar Martin ut klockan 09.30 till alla som är anmälda till årsmötet.
Ni som redan har anmält era ombud till årsmötet behöver inte göra det igen. Till alla er andra ber vi er att inkomma med anmälan så snart ni har möjlighet.
För mer information och exempel på hur en inbjudan till möte på Zoom ser ut. Läs texten på hemsidan med rubriken Funktionsrätt Västerbotten genomför årsmötet 2020 digitalt

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten