Normiologi

Bild på bloggen Normiologis logotypMed insikten om att tider förändras, människor utvecklas och nya faser i livet kommer, där det kanske inte finns lika stort utrymme för engagemang som bygger på fysiska möten. Ville vi hitta ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats som alltid är öppen att besöka när det bäst passar en själv.

 

Idag driver Nätverk unga vuxna bloggen Normiologi. Ett rum utan väggar och tak, oberoende av tid och rum med utgångspunkt i mänskliga rättigheter och diskrimineringsgrunderna.
Våra skribenter rör sig fritt mellan diskrimineringsgrunderna, ifrågasätter normer, vänder och vrider på perspektiv och reflekterar över livets pussel.

Vill du komma i kontakt med Nätverk unga vuxna gällande bloggen skicka ett mejl till: normiologi@gmail.com.

Varmt välkommen till bloggen!

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten